Notikusi Latvijas futbola kausa izcīņas astotdaļfināla pāru izloze, kurā savus pretiniekus uzzināja arī FK Ventspils – 2. līgas komanda FC BetLanes.

Ventspilnieku pretinieki turnīrā uzvarējuši jau trīs spēlēs. Komanda, kas Rīgas grupā ieņem vien sesto vietu, vispirms ar 14:0 sagrāva citu 2. līgas komandu K.F., bet pēc tam uz pusi mazāk vārtu iesita grupas biedriem Salaspils/Kengaroos. Līdz šim pēdējā kārtā ar 2:0 tika pieveikta arī 1. līgas vienība Auda.

BetLanes sastāvā gan ir spēlētāji, kuri vēl nesen spēlēja virslīgā, piemēram, gruzīns Giorgijs Diakvinišvili un daugavpilietis Vitālijs Ziļs. Spēle notiks sestdien RTU stadionā Rīgā, un klubs arī uz šo spēli organizē braucienu saviem līdzjutējiem.

Jāpiebilst, ka kausa izcīņas astotdaļfinālā būs arī viens virslīgas duelis, jo izloze kopā saveda Metta/LU un Jelgavas futbolistus. Vēl Spartaks tiksies ar Ghetto FC/Gvatar, Valmiera Glas/ViA ar Preiļu BJSS, RTU FC/Skonto Academy ar Liepāja/Mogo, Super Nova ar Riga FC, Limbaži savā laukumā uzņems RFS, bet Grobiņa SC spēkosies ar citu 1. līgas klubu Daugavpils/Progress.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    еs 04.07.2018, 12:29:35

    Slikti, ka jāspēlē mākslīgā seguma laukumā; labi, ka nav jāspēlē pret kādu no TOP5 Virslīgas klubiem.

  • 0
    keda 04.07.2018, 12:51:10

    Gan jau dublieri ar nelielu piešprieci mauks. Brazīlis lai parāda, ko māk kā CD, jo kā balsts ļoti smagnējs bija, bet varbūt vienkārši nav formā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: