Sestdien no plkst. 11 Ventspils Tehnikuma iekšpagalmā jau ceturto reizi risināsies Raita Silarāja kausa izcīņa 3x3 basketbolā.

Pasākuma galvenais mērķis ir veicināt ielu 3x3 basketbola attīstību sacensību garu un veselīgu konkurenci jauniešu un sporta entuziastu starpā. Rast iespēju ikvienam ventspilniekam, Ventspils viesim un viņu ģimenēm brīvā un sportiskā gaisotnē pavadīt sestdienas dienu pašā pilsētas centrā. Turnīra nosaukums ir tapis par godu ļoti nozīmīgai personai Ventspils un Latvijas basketbolā – trenerim Raitim Silarājam.

Turnīrs norisināsies divās vecuma grupās: U13 (2005. gadā dzimuši un jaunāki puiši) un Open (2002. un vecāki). U13 grupā sacensības tiek organizētas tikai puišu komandām, bet Open grupā var piedalīties gan meitenes, gan puiši.

Pasākuma laikā notiks arī Skills Challenge konkurss, kā arī trīspunktu metienu konkurss, kurā piedalīsies Latvijā zināmi basketbolisti. Tāpat notiks konkursi skatītājiem un bērniem, kuros būs iespēja tikt pie lieliskām balvām no turnīra atbalstītājiem. Turnīra laikā tiks izsolīti vairāki Latvijas labāko basketbolistu spēļu krekli ar parakstiem. Iegūtie līdzekļi tiks ziedoti divgadīgajai Elīzai, kurai nepieciešams atbalsts rehabilitācijā.

Muzikālo pavadījumu pasākuma laikā nodrošinās DJ Ziggy.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: