Saspringta šī diena solās būs Ventspils sporta līdzjutējiem, jo vispirms stadionā tiks aizvadīta futbola virslīgas spēle, bet pēc tam basketbola hallē turpināsies LBL finālsērija.

Pulksten 17 Ventspils futbolisti devītās kārtas mačā savā laukumā uzņems Jelgavas komandu. Sezonas pirmā tikšanās Olainē uz mākslīgā seguma laukuma beidzās ar ventspilnieku uzvaru 2:0 (abi vārti Akinjiemi), bet kopumā virslīgā komandas tikušās 31 reizi, 16 mačos uzvarējusi Ventspils, deviņi panākumi ir Jelgavas kontā, bet vēl seši mači noslēdzās neizšķirti.

Jelgava ar septiņiem punktiem šobrīd stabili ieņem sesto vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no piektās un par četriem apsteidzot septīto. Savukārt Ventspils šobrīd dala otro vietu ar liepājniekiem, kuri devītās kārtas spēli jau aizvadījuši, viesos ar 2:0 pieveicot valmieriešus. Šodien savu devīto maču aizvadīs arī pašreizējie līderi RFS, tiekoties ar Riga FC.

Savukārt pulksten 19 Basketbola hallē turpināsies Latvijas Basketbola līgas fināls, kurā pirmajā mačā uzvaru 94:87 svinēja Ventspils. Ventspilnieki labāk sāka maču un tā gaitā tika arī pie vairāk nekā desmit punktu pārsvara, taču spēles otrajā daļā VEF prata mainīt tās gaitu. Ceturtajā ceturtdaļā rīdziniekiem bija pat sešu punktu pārsvars (79:73), tomēr viss izšķīrās mača galotnē, kad Ventspils trāpīja divus tālmetienus (Gulbis, Lomažs), bet viesi savus uzbrukumus sasteidza.

Pēc šī mača finālsērijā iestāsies desmit dienu pauze, jo VEF aizvadīs VTB līgas ceturtdaļfināla spēli ar CSKA.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    keda 21.05.2018, 13:51:45

    It kā muļķīgi, ka darba dienā 17 futbols, bet toties var paspēt uz abām spēlēm :)

  • -4
    Āmen 21.05.2018, 15:14:53

    Kāds šito sētas līmeni vēl skatās? Ā pareizi, Keda :D.

  • -1
    Latvija pāri visām! 21.05.2018, 21:28:24

    Ko tad tu skaties? Politiķus:?)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: