Ar šī gada 10. maiju par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Ventspils biznesa inkubatora vadītāju kļuvis Guntis Čoders.

Guntim Čoderam ir bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadībā, 10 gadu pieredze pārdošanā un 7 gadu pieredze IT nozarē darbā ar jaunuzņēmumiem. Piedalījies daudzu IT projektu izveidē gan kā komandas biedrs, gan vadītājs un idejas autors.

Ar savu neatlaidību un aktīvo darbību G.Čoders iekļauts “Forbes Latvija” topā "30zem30" laureātu sarakstā. Kā vienu no savām priekšrocībām LIAA Ventspils biznesa inkubatora vadītājs uzskata lielo personīgo pieredzi projektu uzsākšanā un realizācijā: "Ticu, ka esmu spējīgs sniegt būtisku pievienoto vērtību, iedrošinot jaunos ideju autorus attīstīt savas idejas, palīdzot jaunajiem uzņēmumiem precīzi definēt savu produktu, potenciālo tirgu, piemērotākos klientus, izvirzīt prioritātes un atbilstošus uzdevumus, kā arī rast atbildes uz citiem svarīgiem jautājumiem projektu agrīnā stadijā.”

Guntis Čoders ir 3 bērnu tēvs un kopā ar ģimeni līdz ar darba uzsākšanu LIAA Ventspils biznesa inkubatorā pārceļas uz pastāvīgu dzīvi Ventspilī.

LIAA Ventspils Biznesa inkubators atrodas Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā, tā darbības teritorija ietver arī Ventspils novadu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Nah Nahs. 15.05.2018, 17:21:39

    Drīz jau ventiņu valodu vairs pilsētā nedzirdēsim,ņem no malas visādus ienācējus,kuri pēc pāris gadiem sevi par ventspilniekiem dēvēs...

  • 0
    Nif nifs 15.05.2018, 23:53:11

    Zini Nah, es te i dzīms un audzs, bet ta ka tā man dorš i menc, jo tā skole mācīj. Nav nozīme, no kurienes, ja grib, lai dēvē sevi par ventiņiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: