Latvijas Basketbola līgas pusfināla otrajā spēlē BK Ventspils viesos atzina Ogres pārākumu 77:84, kas nozīmē to, ka sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis 1:1. Sērija jau rīt turpināsies Ventspilī.

Uz Ogri nedevās iepriekšējā spēlē traumu guvušais Maiks Bruševics un spēlēt nevarēja arī Ingus Jakovičs, tāpēc Ventspilij šo maču bija jāaizvada deviņu vīru sastāvā, ar ko izrādījās par maz. Atšķirībā no pirmās spēles, šoreiz ar izrāvienu sāka Ogre, turklāt viesiem visai satraucošā veidā – divi tālmetieni iekrita Jānim Antropam. Viesi turpat blakus vien turējās un uz brīdi pat tika vadībā, bet ceturtdaļa noslēdzās ar Mārča Vītola trīnīti un -3 kurzemniekiem (22:25).

Diemžēl viesiem spēli uzlabot tā arī neizdevās, šoreiz vairāk kliboja gan aizsardzība, gan uzbrukums, un pēc pirmā puslaika komandas šķīra jau 12 punkti (37:49). Pēc atpūtas viesi atsāka ļoti labi, un bija skaidrs, ka intriga šajā mačā atgriezīsies. Ventspils spēja pietuvoties arī viena metiena attālumā, tomēr izšķirošajos brīžos Ogre pilnībā izmantoja sava laukuma priekšrocības. Kamēr ventspilniekiem nekrita arī brīvi metieni, mājinieki iemeta arī pa kādam trakākam.

Ogre svinēja uzvaru 84:77, bet jau rīt Ventspilī (plkst. 17) atkal notiks cīņa par vadības pārņemšanu sērijā. 19 punktus viesu labā guva Emanuels Ubilla, kuram arī sešas rezultatīvas piespēles, 14 Aigara Šķēles rēķinā, bet Māris Gulbis sameta 11.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: