Piektdien, 18. maijā, plkst. 10 kafejnīcā “Ostas 23” notiks 16. Ventspils tūrisma konference. Konferences tēma ir “Uzņēmēju iesaiste un iespējas pilsētas tūrisma mārketinga aktivitātēs, jaunu pakalpojumu un produktu radīšanā”.

Mērķis ir veicināt sadarbību starp tūrisma jomā strādājošiem uzņēmējiem un pašvaldību, kur abas iesaistītās puses apzinās savus uzdevumus un iespējas pilsētas tēla veidošanā, pilsētas reklamēšanā, jaunu pakalpojumu radīšanā, tādējādi veicinot arvien pieaugošu tūristu plūsmu un augstu apkalpošanas kultūru.

LIAA Tūrisma departamenta pārstāve Lelde Beņķe informēs uzņēmējus par to, kā izmantot reklamēšanās iespēju, iesaistoties starptautisku tūroperatoru, žurnālistu un blogeru vizīšu organizēšanā.

Ar saviem stāstiem dalīsies Kuldīgas un Liepājas pašvaldības pārstāvji un uzņēmēji – veiksmīgu tūrisma objektu un pakalpojumu radītāji. Kuldīdznieks, restorāna “Goldingen Room” īpašnieks Roalds Cinis strādā gan ēdināšanas, gan naktsmītņu jomā, vizina viesus ar ekskursiju vilcieniņu “Goldingen Train” un radījis jaunu, atraktīvu tūrisma objektu – ekspozīciju “Live museum”. Savukārt liepājnieks Kaspars Teivāns vada un attīsta pilnībā privātu projektu - piedzīvojumu parku “Liepājas Tarzāns “.

Par to, kā veiksmīgi ienākt tirgus nišā, kur jau ir stabils piedāvājums, stāstīs ventspilnieks, izklaižu kuģīša “Hippo Campus” kapteinis Dainis Briedis, bet viesu mājas “40 Saules” īpašnieks Jānis Saulītis kliedēs mītus par biznesa uzsākšanu Ventspilī.

Konferences noslēgumā paredzēta diskusija starp pašvaldību un uzņēmējiem, kuru vadīs Kurzemes Tūrisma asociācijas valdes priekšsēdētājs Artis Gustovskis.

Pasākumu apmeklēt aicināti uzņēmēji, tūrisma profesionāļi, pašvaldību un valstu institūciju pārstāvji, studenti, kā arī citi interesenti.

Dalībnieku reģistrācija notiks no plkst. 9:30. Dalība konferencē – bez maksas. Iepriekšēja pieteikšanās dalībai konferencē obligāta: līdz 17. maijam (ieskaitot) Tūrisma informācijas centrā, Dārza ielā 6, tālr. 63622263, tourism@ventspils.lv.

Elektroniskā pieteikšanās: https://docs.google.com/forms/d/1KnAkwAo2xkkgPNtGUAFlb0tW2ElCMEPJ1t_WZGr6x2A/edit?usp=sharing

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: