Tukuma novada atklātajā čempionātā volejbolā sievietēm Ventspils novada sieviešu volejbola komanda ieņēma 4. vietu, kopumā piedalījās septiņas komandas no Pūres, Kandavas, Tumes, Engures, Jelgavas novada, Ikšķiles un Ventspils novada.

Regulārajā čempionātā tika spēlēti 2 apļi, kuru Ventspils novada komanda noslēdza otrajā vietā.

Pūres sporta zālē notika čempionāta pusfināla un fināla spēles. Ventspils novada pretinieces pusfinālā bija SK Pūre komanda. Regulārās sezonas pirmajā aplī Pūres komandu izdevās uzvarēt ar rezultātu 3:2, otrajā aplī piedzīvots zaudējums ar 0:3, kas liecināja, ka cīņa par iekļūšanu finālā būs grūta. Diemžēl Ventspils novada meitenēm neizdevās tikt galā ar SK Pūre servēm, kas bija par iemeslu zaudējumam visā spēlē ar rezultātu 0:3.

Uzreiz pēc pusfināla spēles sekoja spēle par 3. vietu, kurā Ventspils novads tikās ar SK Kandava. Jāpiebilst, ka SK Kandavas meitenes bija vienīgās, ko Ventspils novadam nebija izdevies uzvarēt ne reizi šajā sezonā. Un arī šoreiz, pēc tikko zaudētas pusfināla spēles, dāmas nespēja “savākties” un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3, tādējādi ieņemot 4. vietu šī gada čempionātā.

Komandas sastāvā spēlēja: Inta Ozola (kapteine), Agnese Jēkabsone, Anete Černuho, Anita Mačtama, Anita Žeimunde, Anta Freiberga, Arta Vītola, Baiba Šefanovska, Egita Udodova, Elza Ozoliņa, Evita Vaviļina, Ieva Kozlova, Ilva Bertāne, Ketija Mačtama, Krista Rozenberga, Līga Šulca. Komandas treneris: Andis Maksimovs.

Ventspils novada sieviešu volejbola komanda tika izveidota 2014. gadā, kad treneru Matīsa Kaņepa un Anda Maksimova vadībā sāka kopīgi trenēties gan klasiskajā, gan pludmales volejbolā. Šobrīd komandā ir vairāk nekā 20 sieviešu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: