FK Ventspils pussargs Amansiu Fortešs Virslīgas ceturtās kārtas spēlē Jūrmalā iedzīvojies kājas lūzumā un traumas sadziedēšana prasīs aptuveni pusotru mēnesi.

Angolā dzimušais Amansiu Fortešs, kuram ir arī Portugāles pilsonība, spēlē viesos pret Jūrmalas Spartaku skrēja straujā pretuzbrukumā, bet sāncenšu pussargs Jurijs Žigajevs ar rupju pārkāpumu viņu apturēja. Žigajevs par to saņēma brīdinājuma, bet Fortešs laukumu pameta uz nestuvēm, bet pēc tam arī tika nogādāts slimnīcā. Tur viņam atklāja kājas mazā liela kaula lūzumu, bet atlabšanas laiks paredzēts ap pusotru mēnesi.

Astoņas sezonas Ventspilī pavadījušais Žigajevs jau spēles laikā atvainojies par pārkāpumu un pēc tam arī apmeklējis futbolistu mājās. «Pēc spēles piegāju personīgi un vēlreiz atvainojos Ventspils puišiem par rupjo momentu. Šajā komandā pavadīju daudz sezonu, un tie cilvēki, kas mani tajā komandā labi pazīst, zina, ka es nespēlēju rupji, bet šoreiz tā sanāca... Pēc spēles piegāju arī pie kluba masiera un personāla, ar kuriem ilgus gadus jau esmu pazīstams, un pateicu, lai dod ziņu par Forteša stāvokli.

Pēc spēles devos uz Ventspili pie savas ģimenes, jo nākamā diena bija paredzēta brīva. Jau ceļā komandas personāls piezvanīja un teica, ka Fortešam ir kājas lūzums. Atbraucot uz Ventspili, devos viņu apciemot un vēlreiz atvainoties par rupju spēles epizodi no manas puses. 40 minūtes runājām par spēli kopumā un par šo epizodi. Fortešs pieņēma manu atvainošanos un ļaunu prātu uz mani netur,» Žigajevs skaidro situāciju Spartaka mājaslapā.

Fortešs pamatsastāvā sāka visas četras Ventspils spēles Virslīgā, turklāt arī izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    karlito 24.04.2018, 16:28:12

    Veselību!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: