Šorttrekists Roberto Puķītis, kurš pirms kāda laika paziņoja, ka attieksmes dēļ no Latvijas izlases un sporta dzīves vadības puses turpmāk startēs zem kādas citas valsts karoga, tomēr varētu nemainīt savu pavalstniecību.

Lai gan sportists pārliecinoši skaidroja, ka lēmums ir galīgs, šonedēļ noticis Latvijas sportam pozitīvs pavērsiens, jo Puķītis pēc sarunas Latvijas Slidošanas asociācijā atzinis, ka varētu mainīt savu viedokli. Tiesa, tad Latvijas šorttrekā jānotiek pārmaiņām.

«Es labprāt paliktu, bet, ja nevarēšu sastrādāties, došos tur, kur varu sasniegt vislabākos rezultātus. Tagad apdomāšos līdz nākamajai pirmdienai, un tad izdarīšu galējo lēmumu,» Puķītis jauno situāciju komentēja TV raidījumam Sporta studija, uzsverot, ka trenere Evita Krievāne slikti izturas pret Latvijas izlases sportistiem. Viņš labprāt trenētos ar izlasi, taču tai nepieciešams jauns treneris, lai komandā neveidotos situācija, ka viens sportists tiek vairāk cienīts nekā cits. Tāpat viņš apliecināja, ka vēlas, lai Latvijā būtu spēcīga stafetes komanda un tas, strādājot kopā, ir iespējams.

LSA valdes priekšsēdētāja Marika Nugumanova jau agrāk Ventas Balsij atzina, ka asociācija centīsies mainīt šorttrekista domas, jo nav normāli, ja šāds sportists pamet valsti. Arī pēc šīs nedēļas tikšanās viņa pauda pārliecību, ka situācija ir atrisināma un sportistam ir iespējam nodrošināt normālus treniņu apstākļus. Tomēr ir skaidrs, ka Puķītis netrenēsies Jelgavā, kur treniņus šobrīd vada Krievāne, ar kuru sportistam esot konflikts.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 20.03.2018, 18:00:23

    Izskatās,ka ziepju opera ir sākusies..vakar Puķītis,šodien Krievāne..

  • -3
    Janis Zvejnieks 20.03.2018, 20:58:26

    nu ko piebilst. izskatas,ka karavana iet talak, bet suns paliek rejot

  • -1
    Latvija pāri visām! 20.03.2018, 21:17:14

    Liela brēka, maza vilna.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: