No otrdienas, 13. marta, slēpošanas kalns “Lemberga hūte” laika apstākļu dēļ ir slēgts. Tuvākajā laikā atkal tiek prognozēti ziemīgi laika apstākļi, tādēļ, iespējams, ziemas sajūtas Lemberga hūtē vēl būs iespējams noķert.

Slēpošanas kalns šogad ar nelielu pārtraukumu apmeklētājiem bija pieejams no 16. janvāra un kopumā šosezon ir bijis atvērts 42 dienas.

Labvēlīgie laika apstākļi šogad ir ļāvuši atvērt pilnu slēpošanas kalna Lemberga hūte piedāvājumu – centrālo slēpošanas trasi, snovparku, kameršļūkšanu, bezmaksas ragaviņu kalnu un distanču slēpošanas apli.

Slēpošanas kalns pirmo reizi tika atvērts 2005. gada decembrī. Pirmajā gadā kalna augstums bija vien 22 m, bet šobrīd kalna virsotne sniedzas jau 58 m virs jūras līmeņa un nobrauciena garums sasniedz 240 m.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Pornieks 15.03.2018, 16:10:47

    Labdien.
    Šķūrēsiet to kalnu augstāku, būtu jauki ja aptuveni pret motorbūdu bremžēšanas paugurs arī būtu lielāks un sniega segas tur netrūktu.
    Ar to diezgan vienkāršo aprēķinu ka no snovparka var aizslidināties līdz slēpju stendiem.
    Citi drošības apsvērumi kas attiektos uz cauruļu barjerām un pārējiem bīstamākiem objektiem sevišķi trases plānojuma lejasdaļā. Lai nav jāaudzina tie kas puišus nevisai vēlas klausīt.
    Serviss ir, paldies, pat bezmaksas - taču nezinātājam būtu labāk ja vinš, pieņemsim, ienācis vestibilā ieraudzītu košu rakstu "aprīkojuma regulēsana, iesācējiem obligāti". Pateicos, jums tās rācijas, būtu jāzina par kādiem kritieniem un traumām šeit var negribot vai gribot gadīties pārrunāt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: