Ventspils komanda sestdien pārbaudes mačā savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja Liepāju/Mogo,bet pirms tam notika komandas vadības un līdzjutēju tikšanās.

Ventspilnieki maču sāka ar sešiem leģionāriem un laikam jau bija tuvāk pamatsastāvam nekā viesi, kas šoreiz atpūtināja vairākus līderus, kas bija devušies laukumā Virslīgas kausa pusfinālā par 5.-8.vietu, ar 7:1 sagraujot Ventspils dublierus.

Pirmā puslaika izskaņā vārtus izcēlās nigēriešu uzbrucējs Adeleke Akinjemi, bet otrā puslaika beigām aizsargs Ņikita Koļesovs no metriem 18 teicami ar kāju teicami iegrieza bumbu vārtos.

Pirms šīs spēles notika tikšanās ar līdzjutējiem, kurā tika runāts gan par komandas komplektāciju, gan sezonas mērķiem, gan dažādām tieši līdzjutējiem domātām lietām – atribūtika, transports uz svarīgiem mačiem, spirdzinājumi mājas spēlēs, krodziņš sporta faniem un citiem.

Vairāk par tikšanos lasiet Ventas Balss trešdienas numurā!

Foto no tikšanās ar līdzjutējiem

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    karlito 18.03.2018, 22:29:34

    Ventspils labi izskatījās uz liepājnieku ''puspamatsastāvu'',un labi,ka neguva traumas no liepājnieku rupjās spēles.Antonovs būs labs spēks šogad,un ''melnīši'' arī labi izskatījās!

  • 0
    Latvija pāri visām! 19.03.2018, 15:09:10

    Galvenais, lai neaizraujas ar bezgalīgu saspēli pretinieka soda laukumā, nebaidās uzņemties atbildību un sit pa vārtiem!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: