Piektdien, 16. martā, plkst. 13 Galvenajā bibliotēkā pensionāru biedrības “Ventspils Liedags” Senioru teātris kopā ar režisori Līgu Porieti aicina uz iepazīšanos ar jauno amatierteātri un lugas “Vīrietis” pirmizrādi. Pasākumā piedalīsies arī lugas autore Zane Pamše.

Zanes Pamšes traģikomēdijas viencēliens „Vīrietis” iestudēts dažādos amatierteātros - Tārgales amatierteātrī, Gulbenes Tautas teātrī, Bradfordas teātra trupā “Saulespuķe” (Lielbritānija) un tieši ar šo izrādi savu darbību uzsāk pensionāru biedrības “Ventspils Liedags” Senioru teātris. Jāpiezīmē, ka režisore Poriete “Vīrieti” iestudējusi arī Tārgales amatierteātrī.

Lugas autore Zane Pamše ir Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja, kā arī Piltenes amatierteātra vadītāja un režisore, sarakstījusi vairākas lugas, kuras iestudētas amatierteātros gan Latvijā, gan ārvalstīs. Popularitāti guvusi Pamšes sarakstītā luga pēc Ērika Hānberga darbu motīviem “Dūdotāji”, kura iestudēta vairākkārt.

Režisore Līga Poriete savā bagātajā režisores mūžā strādājusi ar dažādiem amatierteātriem. Popes amatierteātris ar Porietes iestudējumu “Sirdspuķīte” ieguvis Ventspils novada amatierteātru balvu “Sapņu laiva 2017”.

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: