BK Ventspils savā laukumā uzņēma Sanda Buškevica trenēto BK Jēkabpils komandu un svinēja uzvaru. Komanda arī darījusi zināmu, ka sastāvs līdz sezonas beigām pastiprināts ar Ukrainas basketbolistu Denisu Ikovļevu.

Mačā ar jēkabpiliešiem ventspilnieki laiku pa laikam tika pie desmit punktu pārsvara, bet to droši nostiprināt izdevās vien pēdējā ceturtdaļā, kas tika uzvarēt ar 20:12, visā mačā svinot uzvaru 85:67. Jāpiebilst, ka Ventspils šo maču aizvadīja bez Bleika Hamiltona un Maika Bruševica, kurš vēl nav gatavs atgriezties laukumā pēc deguna traumas, turklāt laukumā nedevās arī Dominezs Bārnets. Ventspilnieku rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Ronalds Zaķis, viņam arī deviņas atlēkušās bumbas, bet 16 punktus pievienojas Ingus Jakovičs.

Deniss Ikovļevs ir 32 gadus vecs basketbolists, kuram ir gan Ukrainas, gan arī Amerikas Savienoto Valstu pilsonība. Līdz šim spēlējis tādās komandās kā Ukrainas Kijevas Budyvelnik, Južnijas Khimik, Cherkasy Mavpy, Donetsk, Polijas klubos Slask Wroclaw un Turow Zgorzelec. BK “Ventspils” līdzjutēji, iespējams, Ikovļevu atcerēsies no ketbola Čempionu līgas Itālijas komandas “Capo d’Orlando”, kuras sastāvā viņš spēlēja darbojās līdz šim.

Šobrīd BK “Ventspils” turpina cīņu LBL regulārajā sezonā, kur ar nu jau 18 uzvarām un vienu zaudējumu atrodas turnīra tabulas galvgalī. Sezona noslēgta Čempionu līgā, kur B apakšgrupā ieņemta piektā vietā, kas neļāva turpināt cīņu izslēgšanas spēlēs, bet deva iespēju astotdaļfinālā cīnīties FIBA Eiropas kausā. Pirmo spēli pret Dānijas klubu Bakken Bears ventspilnieki aizvadīs savā laukumā 7. martā, bet atbildes spēle būs 14. martā Dānijā. Turnīra nākamajā kārtā iekļūs komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā.

Foto: Deniss Ikovļevs pret Bleiku Hamiltonu Čempionu līgas spēlē

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 01.03.2018, 10:58:39

    It kā uzvara pārliecinoša,bet spēles gaita gan par to neliecināja..!

  • 0
    еs 02.03.2018, 18:29:55

    Dīvaini, ka amerikāņi nespēlēja (neskaitot Ubillu), bet izlašniekiem tika liels spēles laiks.
    Pēc Ubillas tehniskām piezīmēm komanda pazaudēja spēles pavedienu, pārsvars no +10 saruka līdz +2.

  • 0
    Agnese Andersone 04.03.2018, 11:14:48

    ld csms c hsva,s.aks/,lsksdmdkx mkd

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: