Klaipēdā notika tradicionālās ziemas telpu sezonas ievada sacensības Manēžas kauss, kurās startēja arī jaunieši no Latvijas, tajā skaitā arī no Ventspils. Savukārt pie mums jau šajā nedēļā paredzēts vieglalētikas tiesnešu seminārs un tradicionalā Ziemassvētku kausa izcīņa.

Sacensības notika divās vecuma grupās: 2000. un 2001. gadā dzimušie, kā arī 2002. un 2003. gadā dzimušie. Sporta skolas Spars vieglatlētu komanda tika pie piecām medaļām, trīs no tām bija zelta. Rūta Lasmane izcīnīja pirmo vietu trīssoļlēkšanā (12,48 m), Frederika Rūmniece bija labākā augstlēkšanā (1,70 m), bet Luīze Sietiņa visātrāk veica 60 m barjerskrējienu (9,15 s). Vēl Marija Svistuna ierindojās otrajā vietā lodes grūšanā (12,50 m), bet Mariuss Milts finišēja otrais 60 metru sprintā (7,22 s). Sportistu treneri – Mārīte Alaine, Juris Petrovičs un Andris Kronbergs.

Jau šajā sestdienā Ventspilī risināsies tradicionāla Ziemassvētku kausa izcīņa vieglatlētikā jauniešiem, bet dienu agrāk OC Ventspils basketbola halles preses centrā notiks vieglatlētikas tiesnešu seminārs, ko vadīs Gatis Ratnieks. Seminārā būs teorētiskā daļa(18-20) un praktiskā daļa, nākamajā tiesājot Ziemassvētku kausa sacensības. Dalībnieki saņems LVS apliecības par piedalīšanos seminārā. Reģistrēšanās semināram norises dienā no plkst. 17.30.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: