19. decembrī plkst. 16 Piltenes kultūras namā notiks Ventspils novada kultūras darbinieku tikšanās "Brīdi pirms…", kurā piedalīsies kultūras un tautas namu vadītāji, bibliotekāri, Mūzikas skolas un Mūzikas un mākslas skolas pedagogi, arī amatieru kolektīvu vadītāji.

Šāds pasākums Ventspils novadā notiks ceturto reizi, šoreiz uzstāsies popgrupas "Jūras akmentiņi" dziedātāji. Otro reizi tiks pasniegtas balvas "Kultūras laiks". Ierosinājums ieviest šādas balvas pirms gada izteica kultūras darbinieki, Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše ņēma vērā ieteikumu, un otrdien Ventspils novada domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams pasniegs trīs balvas. Vienu no tām saņems bibliotēka, vienu – tautas vai kultūras nama vadītāja, bet trešo – Mūzikas skolas pārstāvis.

Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše: "Vēlos uzslavēt visus par mērķtiecīgi un sistemātiski organizētu darbu tā, lai kolektīviem skatēs būtu labi panākumi un tie daudzinātu Ventspils novada vārdu arī citviet Latvijā. Cerams, ka iedzīvotājiem vienmēr būs vajadzīgas kultūras iestādes un tie būs gaiši nami, kuros ir gaidīts ikviens, kas vēlas attīstīt savus talantus un baudīt daudzveidīgus kultūras piedāvājumus".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: