Svētdien, 31. decembrī, plkst. 12 pie Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles ieejas tiks dots starts ikgadējām skriešanas sacensībām "Vecgada skrējiens", kas tiek organizēts ES projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī’” ietvaros.

Sacensībās aicināti piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci - no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km. Katrs dalībnieks saņems sacensību numuru, kā arī diplomu, kurā varēs atzīmēt noskrieto distanci un tajā pavadīto laiku. Apbalvoti tiks skrējēji, kas veiks distanci ar laika kontroli – sešas ātrākās sievietes 3 km un sešus vīriešus 5 km distancē.

Gadu gaitā skrējiens iemantojis lielu popularitāti un ik gadu pulcē aptuveni 300 skrējējus no visas Latvijas. „Vecgada skrējienam” ir sava vēsture, kuru pirms 45 gadiem aizsāka vieglatlētikas trenera Andreja Dogadova grupas audzēkņi.

Dalībnieku pieteikšanās skrējienam basketbola hallē no plkst. 10, saņemt numurus jāierodas laicīgi.

Dalība skrējienā bezmaksas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Vilis Skuja 19.12.2017, 16:53:44

    Veselības veicināšanai un slimību profilaksei ir arī alternatīvi pasākumi.
    Var ieņemt vienu 07 vai,vislabāk,litru šķaidītā spirta.Un uzreiz pāries visas kaites.
    Galvenais-nenolaist štīmi.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: