Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā notika sporta skolas Spars organizētās atklātās sacensības vieglatlētikā C grupas sportistiem, kurās piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieku.

Sacensībās piedalījās Kuldīgas, Liepājas, Liepājas novada, Talsu novada, Olaines, Ventspils novada, Tukuma, Kandavas un pašmāju vieglatlēti.

60 m skrējienā meitenēm uzvarēja kuldīdznieces Janita Antipina un Kristīne Dubure, kurām sekoja liepājniece Krista Kločko, bet ceturtajā vietā ierindojās ventspilniece Madara Ruņģe. Savukārt zēnu konkurencē ātrākie bija liepājnieki Ģirts Šenkevics, Roberts Misters un Renārs Eglītis.

150m skrējienā ātrākais trijnieks meitenēm – Laura Osipenko no Liepājas, Kristīne Dubure un Sanija Robežniece no Kuldīgas. Savukārt zēniem – Ģirts Šenkevics no Liepājas, Aleksis Gailītis no Kuldīgas un Roberts Misters no Liepājas, ceturtajā vietā ierindojās pašmāju vieglatlēts Edgars Prūsis.

Tāllēkšanā meitenēm godalgotās vietas izcīnīja Nikola Brunenava un Anna Marta Putene no Tukuma, Janita Antipina no Kuldīgas. Zēnu konkurencē labākos rezultātus izcīnīja Jorens Lāže no Ventspils novada, Aleksis Gailītis no Kuldīgas un tukumnieks Ričards Tarvids.

Augstlēkšanā zēnu konkurencē godalgotajās vietās ierindojās Ričards Tarvids no Tukuma, Austris Vilmanis no Kandavas un Markuss Meiļuns no Ventspils novada. Savukārt meiteņu konkurencē – tukumniece Nikola Brunenava, Marta Čunčule no Olaines un Marta Anna Putene no Tukuma.

Pildbumbas mešanā vislabāk veicās Danielai Rjabovai no Ventspils novada, Agatei Kadaģei no Liepājas novada un Emīlijai Ošai no Talsu novada. Savukārt zēnu konkurencē starp diviem talsiniekiem Robertu Tropiņu un Kārli Lūkasu Kolodu otrajā vietā ierindojās ventspilnieks Edgars Prūsis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: