AS IMMER Digital starptautiskās uzņēmumu grupas IMMER Group ietvaros ir oficiāli pievienojusies pasaulē lielākajai korporatīvās atbildības un labas pārvaldības iniciatīvai - Apvienoto Nāciju organizācijas (ANO) Globālajam līgumam (UN Global Compact).

Jau vairāk nekā 20 gadus fleksiblo iepakojumu materiālu ražotāja IMMER Group uzņēmējdarbības neatņemama sastāvdaļa ir korporatīvās sociālās atbildības ievērošana, kā arī videi draudzīgu tehnoloģiju attīstība un izmantošana, kas saskan ar ANO Globālā līguma darbības pamatprincipiem.

“Mūsdienās ilgtspējīga attīstība ir atbildīga un uzticama biznesa neatņemama sastāvdaļa. Mūsu pievienošanās ANO Globālā līguma iniciatīvai paver mums jauna līmeņa iespējas uzlabot sociālo un korporatīvo atbildību. Aktīvi iesaistāmies vides aizsardzības jautājumu risināšanā, pastāvīgi izstrādājam jaunus inovatīvus, cirkulārās ekonomijas atbalstošus iepakojuma risinājumus,” stāsta IMMER Group prezidente Irina Mirošņika.

Iniciatīvu veido desmit uzņēmumu sociālo atbildību stiprinoši principi, kas rosina uzņēmumus ievērot cilvēktiesības un darba apstākļus, saudzēt vidi un vērsties pret korupciju. IMMER Group darbības vadmotīvs ir savstarpējā mijiedarbībā veicināt uzņēmējdarbības attīstību, kas ir sociāli atbildīga, videi draudzīga un pārredzama. Iesaistoties kustībā, IMMER Group uzņēmumi ir apņēmušies ievērot savu darbinieku, klientu, sadarbības partneru un visas sabiedrības kopējās intereses, tādējādi veicinot uzņēmējdarbības vides un sabiedrības attīstību savā reģionā un visā pasaulē.

Patlaban Globālā līguma kustībā ir apvienojušies nepilni 13 tūkstoši dažāda lieluma nozaru uzņēmumu no 170 valstīm. Kopš 2001. gada Globālā līguma kustība darbojas arī Latvijā un saskaņā ar informāciju mājas lapā iniciatīvai pievienojušies astoņi Latviju pārstāvoši uzņēmumi.

IMMER Digital savu darbību Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā (VATP) Ventspils brīvostas industriālajā teritorijā uzsāka šā gada februārī. Tā ir fleksiblo iepakojumu un etiķešu digitālās drukas ražotne, kas aprīkota ar visjaunākajām tehnoloģijām un ir vienīgā šāda veida rūpnīca Ziemeļeiropā. Uzņēmumā patlaban ir nodarbināti 40 cilvēku, kuri strādā divās un trīs maiņās. IMMER Digital ietilpst starptautiskā uzņēmumu grupā IMMER Group, kas ir viens no vadošajiem iepakojuma plēvju, materiālu un etiķešu ražotājiem pasaulē. IMMER Digital ir Latvijas Iepakojuma asociācijas un Eiropas Elastīgā iepakojuma asociācijas, kā arī starptautiskās ANO iniciatīvas SAVE FOOD biedrs. Ražotne strādā saskaņā ar kvalitātes pārvaldības ISO 9001 sertifikātu, pārtikas drošības un kvalitātes BRC un ABI standartiem.

Uzņēmumu grupas IMMER Group ietvaros tiek nodrošināts pilns dažādu tehnoloģiju fleksiblā iepakojuma ražošanas cikls. Ražošanas procesos tiek izmantoti jaunākie zinātnes un tehnoloģiju sasniegumi.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    karlito 29.11.2017, 12:47:05

    Ļoti svarīga ziņa....................

  • 0
    Demokrātisks_lācis 01.12.2017, 00:15:06

    Tiem kuri nepārvalda pietiekošā līmenī putnu valodu, uzņēmums ražo iepakojumu. Pārējais ir saceltas spalvas, un Pāvam ir redzama plika pakaļa!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: