1.janvārī, pulksten 15:00 sākās onlaine reģistrācija (www.pusmaratons.lv) 2.Piedzīvojuma parka pusmaratonam, kas norisināsies 19.jūnijā, Ventspilī.



Sacensības notiks Pusmaratona distancē (21,098km), kā arī satelītskrējienā (5,3km). Savukārt tradicionālais bērnu skrējiens notiks dienu iepriekš, 18.jūnija pulksten15:00, gan 300 metru, gan 1000 metru distancēs – tad arī sāksies skriešanas svētki Ventspilī, ar kopēju iesildīšanos skrējienu, makaronu tusiņu, pēdas testa laboratoriju, sporta preču tirdziņu, numuru izņemšanu galvenajam skrējienam un daudzām citām interesantām lietām par skriešanu. Plānots, ka abās dienās Ventspils skrējienā varētu piedalīties ap 2000 dalībnieku.

Tiem, kas reģistrēsies Pusmaratona distancei no 1.janvāra līdz 3.janvārim (apmaksājot dalības maksu), Ventspils Maratona klubs, sadarbībā ar partneriem, sagādājuši jaukas lietas: iespēju iegādāties Latvijas 1.skriešanas dienasgrāmatu par 3,50 Ls, ieskaitot pasta izdevumus, kā arī pārsteiguma dāvanu no firmas Nike. Savukārt izņemot sacensību numuru, dalībnieki saņems arī augstākās kvalitātes sporta dzērienu pudeli no MAXIM, kā arī pirmssacensību enerģijas dzērienu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: