BK Ventspils turpina gatavoties jaunajai sezonai un 14.-15. septembrī aizvadīs kārtējo pārbaudes turnīru, šoreiz Lietuvas pilsētā Paņevēžā.

Turnīrā bez Ventspils piedalīsies arī trīs Lietuvas komandas – Kedaiņu Ņevežis, Alītas Dzukija un mājas saimnieki Lietkabelis. Šodien ventspilnieki aizvadīs spēli pret Alītas komandu (plkst. 15.45). Savukārt vakarā, plkst. 18.15, sacentīsies Ņevežis un Lietkabelis. 15. septembrī abu spēļu zaudētāji spēlēs par trešo vietu (15.45), bet uzvarētāji cīnīsies par pirmo vietu (18.15).

Ventspils šajā turnīrā, iespējams, spēlēs jau plašākā sastāvā, jo laukumā varētu doties arī Artūrs Bērziņš un Emanuēls Ubilla, kuri nepiedalījās Liepājas Olimpiskā centra kausa izcīņā. Līdz šim Ventspils pārbaudes spēļu posmā aizvadījis četras spēles, kurās uzvarēto un zaudēto spēļu skaits ir vienāds.

Jaunā sezona komandai varētu sākties septembra beigās, taču precīzu datumu vēl nevar nosaukt, jo šobrīd vēl nav apstiprināts Latvijas čempionātā spēļu kalendārs. Toties ir zināms, ka pirmo Eiropas Čempionu līgas spēli 11.oktobrī ventspilnieki aizvadīs savā laukumā pret pašreizējiem šī turnīra čempioniem - Spānijas klubu no Tenerifes - Iberostar.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    karlito 14.09.2017, 18:57:05

    diemžēl šodien jau zaudējām..

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: