Jau šo svētdien Cēsīs risināsies Latvijas motokrosa čempionāta pēdējā posms, kurā arī noskaidrosies, vai Rodeo komandai izdosies tikt pie sava desmitā titula.

«Rodeo sportisti aizvadītajos četros posmos iekrājuši 36 punktu pārsvaru pār MX Ādaži komandu un 113 punktu pārsvars ir pār ASRT Rīga vienību, kas it kā ļauj justies komfortabli. Tomēr, ņemot vērā 20 gados iekrāto pieredzi, un, zinot, cik nozīmīgs ir katra sportista rezultāts komandu cīņā, kurā korekcijas var ieviest tehniskās problēmas, kritiens un izstāšanās kādā no braucieniem, gatavojamies šīm sacensībām ar vislielāko atbildības sajūtu. Mūsu mērķis ir izcīnīt 10. čempionu titulu komandu vērtējumā», tā Arvis Sanders, motokluba Rodeo vadītājs.

Individuāli savas pozīcijas būs jāaizstāv Prītam Ratsepam, kurš ir līderis MX1 klasē, bet otro vietu pirms pēdējā posma MX2 klasē saglabā Kristers Drevinskis. Karels Kutsars MX2 klasē pirms pēdējā posma ieņem trešo vietu. Kristers Janbergs ierindojies ceturtajā vietā 65cc klasē, Aleksis Araids ir labāko sportistu pirmajā sešiniekā 85cc klasē. Veterānu klasē Gvido Judeiks saglabā ceturto vietu, bet senioros Arvis Sanders kopvērtējumā pirms pēdējā posma atrodas trešajā vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: