Skriešanas sporta veids Ventspilī kļuvis iemīļots, šī sporta veida piekritēju skaits aug ar katru gadu un skriešanā iesaistās dažāda vecuma ventspilnieki. Kā ierasts, ik gadu jūnija mēnesī Ventspilī norisinās skriešanas svētki un šogad,17.un 18. jūnijā notiks Piedzīvojumu Parka Maratons.

Jau otro gadu pēc kārtas sacensībās iekļauta pilnā maratona jeb 42,195km distance. Sacensībās ir iespēja skriet un pārbaudīt savus spēkus 5,3km, 10,55km, 21,098km un jau minētajā pilnajā maratona distancē. Jaunums šajā pasākumā būs mazuļu rāpošanas sacensības, šīm sacensībām gan iepriekš nav jāreģistrējas. Pārējām distancēm izdevīgāk reģistrēties līdz 1. jūnijam, kamēr vēl ir samazinātā dalības maksa. To var izdarīt šeit: http://bigbankskrienlatvija.lv/registracija/

Ventspilniekiem būs īpaša izdevība reģistrēties Piedzīvojumu Parka Maratonam klātienē divos pasākumos - 28. maijā Bērnu pilsētiņā un 3. jūnijā, Olimpiskā centra „Ventspils” stadionā, kur notiks Olimpiskā čempiona Daiņa Kūlas šķēpmešanas sacensības.

Skriešanas sacensību norises centrālā vieta, kā ierasts, būs Ventspils Piedzīvojumu parks. Pasākuma pirmā diena būs 17. jūnijs, kad notiks visi bērnu skrējieni un mazuļu rāpošana, būs arī atrakcijas bērniem, bērnu koncerti un apbalvošana ar kausiem un balvām. 17.jūnija vakarā sāksies numuru saņemšana nākamās dienas pieaugušo distancēm.

Sacensību galvenajā dienā, 18. jūnijā, plkst.10:00 starts ar lielgabala šāvienu tiks dots maratona un pusmaratona skrējējiem. Visi maratona distances veicēji saņems īpašu maratonista kreklu. Kā jau ierasti, Ventspils trasē plānoti vairāki atbalsta punkti skrējējiem, kuri palīdzēs un uzmundrinās dalībniekus distances pieveikt gan vieglāk, gan ātrāk. Lielgabals dārdēs arī plkst. 13:00, kad starts tiks dots 10,55km un 5,3km distances skrējējiem.

Šogad Piedzīvojumu parka maratona laikā Piedzīvojumu parkā plānoti koncerti, būs masāžas telts, veselības punkti, sporta ārsti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: