30. maijā plkst. 14.30 Ventspils Augstskolā Aivars Lembergs un Jānis Vītoliņš 35 pedagogiem un 47 audzēkņiem svinīgi pasniegs Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības un naudas balvas.

Apbalvoti tiks tie skolēni, kuri valsts mācību priekšmetu olimpiādēs ieguvuši godalgotās vietas, kā arī Latvijas atklāto mācību priekšmetu olimpiāžu un Kurzemes reģiona mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji, zinātniski pētniecisko konferenču laureāti, profesionālās ievirzes mākslas un dizaina izglītības programmu audzēkņu valsts konkursa laureāti un pedagogi, kuri ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā. Kā arī mūzikas skolotāji, kuru vadītie kolektīvi ieguvuši godalgotās vietas valsts konkursos.

Ventspils pilsētas Pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots 1995. gadā, lai atbalstītu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus, kuri piedalās mācību priekšmetu olimpiādēs, valsts konkursos mākslā un mūzikā, kā arī skolēniem, kuri sekmīgi izstrādā skolēnu zinātniskos pētījumus.

Pedagoģiskā darba inovācijas fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī titula „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: