Futbola klubs "Ventspils" Virslīgas pēdējā mačā savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar RFS komandu, tā sezonu noslēdzot trešajā vietā un izcīnot bronzas medaļas.

Apskati foto!

Rezultāts mačā tika atklāts 19. minūtē, kad kārtējo labo piespēli izdarīja Alans Siņeļņikovs. Vienā no iepriekšējām epizodēm pēc viņa standartsituācijas Ģirta Karlsona vietā spēlējošais Kaspars Svārups sita pāri mērķim, toties 20. minūtē soda Aleksejs Aleksejevs uzreiz no gaisa no vārtu priekšas raidīja bumbu mērķī (1:0). Kurzemnieki īsā laika sprīdī spēra platu soli pretī sudrabam un Aleksejevs drīzumā varēja arī dubultot pārsvaru, tomēr prieki bija pavisam īsi.

Jau 23. minūtē RFS izmantoja apjukumu mājinieku aizsardzībā un Ensa Ndžī ar sitienu tukšos vārtos panāca izlīdzinājumu (1:1)."Ventspils" aizsardzībā kartīšu un traumu dēļ nebija pat četru spēlētāju – Nikolas Boranijaševiča, Ņikitas Koļesova, Antona Jemeļina un Vadima Žuļeva -, un pirmoreiz "Ventspils" pamatsastāvā Virslīgas karjerā devās Artjoms Solomatovs un Vladimirs Mukins. Solomatovam tā bija pirmā spēle "Ventspils" kreklā Virslīgā vispār, un viņš pēdējoreiz Virslīgā bija spēlējis 2010. gadā, kad 16 gadu vecumā pārstāvēja "Tranzītu".

Mača turpinājumā "Ventspils" tomēr nespēja izraut uzvaru, kas ļautu finišēt otrajā vietā, jo jelgavnieki savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Metta/LU" spēlētājiem. Savukārt uzbrucējs Ģirts Karlsons, kurš šajā māča laukumā gan neizgāja, ar 17 precīziem trāpījumiem kļuva par Virslīgas labāko vārtu guvēju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: