Aizvadītās LBL sezonas trešās vietas ieguvēja „Ventspils” pirmajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas sākuma ar 106:66 Kandavā pārspēja Kazahstānas basketbola izlasi. Šajā spēlē piedalījās arī Endrjū Vinstons, kurš ieradies „Ventspilī” uz pārbaudes laiku.

„Ventspils” rindās atgriešanās maču aizvadīja Folerins Kempbels, kurš gan guva tikai divus punktus, bet ar desmit punktiem izcēlās senegālietis Šeiks Mbožs, kurš arī komandai pievienojās tikai vasarā.

Rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Ronalds Zaķis, kuram arī šī spēle iezīmēja atgriešanos „Ventspils” komandā, bet 13 pievienoja Rihards Lomažs. 12 punkti Aigaram Šķēlem, bet desmit punktus sameta Endrjū Vinstons. Par šī spēlētāja iekļaušanos komandā iepriekš ziņots nebija, bet kluba priekšsēdētājs Ralfs Pleinics komandas mājaslapā norādījis, ka ar Vinstonu līgums vēl nav noslēgts.

„Viņš trenējas kopā ar komanda un varam to nosaukt arī par pārbaudes laiku,” paskaidroja Pleinics. „Vinstonam līdz šim nav bijusi pieredze profesionālajā basketbolā un atrašanās kopā ar mums viņam ir pirmā pieredze ar Eiropas basketbolu. Mēs viņu vērtējam, skatāmies un, iespējams, ka parakstīsim vairāku gadu līgumu. Pat, ja arī parakstīsim, tas vēl nenozīmēs, ka viņš paliks mūsu komandā, jo pastāv tāda iespēja kā izīrēšana.”

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    es 31.08.2016, 11:32:31

    Cerams, ka Leimanis arī paliks komandā. LBL līmenī būs noderīgs.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: