No 24. līdz 25. augustam Ventspils pilsētas pedagogiem norisināsies Metodiskās dienas, bet 26. augustā notiks ikgadējā pedagogu augusta sanāksme. Sanāksmi ikvienam būs iespēja vērot arī tiešraidē 26. augustā no plkst. 10.00 portālos www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv.

24. augusta Metodiskās dienas tēma būs „Ideju un pieredzes dienas skolās”. Visu skolu pedagogi šajā dienā dosies uz kādu no skolām pieredzes apmaiņā.

Savukārt 25. augusta Metodiskajā dienā „Mācību priekšmetu diena” pedagogiem notiks semināri un nodarbības priekšmetu grupās un metodiskajās apvienībās, atskatoties uz aizvadītā gada sasniegumiem un domājot par jauno mācību gadu.

26. augustā no plkst. 10.00 līdz 12.30 Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā notiks Ventspils pilsētas pedagogu sanāksme “Skolu paveiktais un turpmākie uzdevumi skolēnu kompetenču attīstīšanā”. Sanāksmi atklās Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, informējot par aktualitātēm izglītībā Ventspils pilsētā un pārmaiņām izglītības pieejā.

Sanāksmes turpinājumā notiks skolotāju diskusijas skolu grupās par izaicinājumiem un risinājumiem mācību darbā jaunajā mācību gadā, par pedagogu vajadzībām, gatavojoties kompetenču pieejai satura realizācijā un par pedagogu sadarbības un pieredzes apmaiņas nozīmi.

Pēc diskusijām Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Inga Pāvula klātesošos informēs par paveikto un plānoto skolēnu mācīšanas un mācīšanās kvalitātes sistēmas pilnveidei Ventspils pilsētā.

Sanāksmes turpinājumā pedagogus uzrunās Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Bet pasākuma izskaņā uzstāsies Mūzikas skolas audzēkņi ar muzikālu sveicienu iedvesmai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: