2016.gada 1. – 3.jūlijā Valmierā, Cēsīs un citās pilsētās notiks Latvijas 4.vasaras Olimpiāde, kurā 94 pašvaldību komandās piedalīsies ap 4000 dalībnieku.

Plānots, ka Ventspils pilsētas delegācijas sastāvā startēs ap 130 sportistiem 14 sporta veidos – basketbolā vīriešiem un sievietēm, vieglatlētikā, loka šaušanā, smaiļošanā un kanoe airēšanā, sporta vingrošanā, triatlonā, džudo, peldēšanā, taekvondo, svarcelšanā, riteņbraukšanā (BMX, MTB, šoseja), boksā, pludmales volejbolā un šahā. Ventspils delegācija veidota no sporta skolas „Spars” audzēkņiem, Olimpiskā centra „Ventspils” augstas klases atbalsta programmas, Augstas klases sportistu sagatavošanas centra un sporta klubu sportistiem.

Ventspils komandas sastāvā redzēsim mūsu Olimpiešus, kuri kvalificējušies Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm: Madaru Palameiku (šķēpmešanā), Sintu Ozoliņu (šķēpmešanā), Artūru Plēsnieku (svarcelšanā), Rolandu Štrobinderu (šķēpmešanā), Arni Rumbenieku (soļošanā), Valēriju Žolneroviču (3000m un 10000m skriešanā) un Mareku Ārentu (kārtslēkšanā). Tāpat labus rezultātus varam gaidīt no svarcēlājiem (R.Kohas un R.Suhareva), vieglatlētiem A.Brūna, J.S.Grīvas (abi šķēpmešana), I.Bortaščenokas (kārtslēkšana)), Dagņa un Dāvja Iļjiniem (kanoe airēšana), N.Grišuņina (boksā), peldēšanas sportistiem u.c. Mēs ceram, ka Ventspils sportistu cīņasspars un vēlme aizstāvēt savas pilsētas godu, kā arī līdzjutēju atbalsts palīdzēs sasniegt vislabākos rezultātus.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    herberts 18.06.2016, 23:04:31

    Ko tu neteiksi, kā kolchoza laikos, VISI Ventspils sportisti, hi, hī.

  • 0
    norge 19.06.2016, 09:23:12

    nu un cik no viniem ir dzimusi ventspili vai dzivojusi ka minimums 10 vai 15 gadus seit

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: