17. maijā Ventspils 5. vidusskolā notika mazo pārventnieku sporta spēles, kurās piedalījās skolas sagatavošanas grupas audzēkņi, kā arī sākumskolas skolēni.

Šajā dienā bērni iesaistījās dažādās netradicionālās spēlēs – spēlēja neredzamo bumbu, futbolu kolonnā, spēli „uzmini!”, „ātrāk noķer!”. Šīs spēles skolēni spēlēja komandā, bet individuāli piedalījās bumbas mešanā grozā un tāllēkšanā. Otrajā pasākuma daļā skolēni iesaistījās dažādās stafetēs. Mazos sportistus aktīvi atbalstīja un kopā ar viņiem spēlēs piedalījās arī Kaķis.

„Kad ir siltāks laiks, tad mēs sporta spēļu dienā rīkojam orientēšanos pa Pārventu, bet tā kā šodien laiks ir vēss, sportosim sporta zālē. Ceru, ka bērniem patiks un visi būs kārtīgi izsportojušies,” stāsta Ventspils 5. vidusskolas sporta skolotāja Ina Langzama.

Arī pasākuma dalībnieki atzina, ka šādi sportiski pasākumi viņiem ļoti patīk, tāpēc labprāt tajos arī iesaistās. 3.a klases skolniece Evelīna piebilst, ka visinteresantākais ir sportot tieši komandā, nevis individuāli.

Foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: