Pilsētas favorītu statusu dažādos mazizmēra futbola veidos apstiprinājuši Depo-14 spēlētāji, izcīnot uzvaru Nāc un sporto! turnīrā minifutbolā. Jauniešu grupā triumfēja komanda Grizli I.

Sezonas pirmais futbola turnīrs zem klajas debess risinājās stadiona mini-pitch laukumā, bet cīņas notika jauniešu un pieaugušo grupā. Jaunieši savāca trīs komandas, turklāt visas tika nodēvētas par Grizli, bet labākā no tām izrādījās tieši komanda nr. 1. Tajā spēlēja Kristers Žvinklis, Edijs Zuimačs, Aivars Domašus, Endijs Malmanis, Kristers Pšeņicins, Tomass Šmits un Krists Būmeisters.

Divas labākās jauniešu komandas tika iekļautas arī pieaugušo turnīrā un tajā gluži tukšā nepalika, taču pretendēt kaut uz trijnieku arī neizdevās. Astoņas komandas tika sadalītas divās grupās, kuru uzvarētāji pēc tam tikās finālspēlē, bet otrās vietas ieguvēji sadalīja turnīra bronzu. Ar diviem sastāviem startēja komanda Depo-14, kas pēdējos gados piedalās dažādos turnīros un šobrīd neapšaubāmi pulcē spēcīgākos pilsētas futbola entuziastus. Favorītu statuss, protams, jāapstiprina arī laukumā, un pirmajai komandai tas arī izdevās, savā grupā uzvarot visus trīs sāncenšus ar kopējo rezultātu 12:1. Otrie dzelzceļnieki savā grupā palika vien trešajā vietā, līdz ar to pie cīņas par kopvērtējuma trijnieku netika.

Cīņā par turnīra trešo vietu SPA prata atspēlēt divu vārtu deficītu, tomēr sitienu sērijā uzvaru izcīnīja komanda Mary Jane. Finālā Depo-14 izvirzījās vadībā ar 2:0, bet tad FK Ventspils veterāni vienu vārtus atguva un metās pēc neizšķirta, taču saņēma bumbu tukšos vārtos – 3:1. Dzelzceļnieku komandā spēlēja Arturs Moros, Vladimirs Deņisovs, Ivans Jeļica, Arturs Soņecs, Vladimirs Pavlovs, Aleksandrs Tkačovs.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: