Šovakar notiks pirmā cīņa Olimpiskā centra Ventspils čempionātā basketbolā, kurā tiksies Spars 1 un Ventbunkers vienības.

 Šogad čempionātā startē astoņas komandas – pagaišā gada čempioni Baltijas Ekspresis, Rodeo, Ventbunkers, Ventspils Augstskola un četras sporta skolas „Spars” vienības.

Arī šogad čempionāts notiek ar Olimpiskā centra Ventspils atbalstu. Pirmajā turnīra fāzē katra komanda ar katru izspēlēs viena apļa turnīru, pēc kura norisināsies play-off turnīrs. Otrajā čempionāta spēlē, rīt, 30. novembrī, plkst. 20, spēkiem mērosies Rodeo un Ventspils Augstskolas basketbolisti.

Čempionāta galvenais tiesnesis Matīss Graudiņš uzsvēra, lai gan šogad nav tik daudz komandu, bet to līmenis ir kļuvis augstāks un katra komanda var sagādāt kādu pārsteigumu - uzvarēt potenciāli spēcīgāku pretinieku. „Komandu spēku līmenis ir izlīdzinājies, tāpēc gaidāmas skaistas un spraigas cīņas, tāpēc ceram arī uz aktīvu atbalstītāju atbalstu. Liels paldies „Olimpiskajam centram „Ventspils”” un Uldim Boitmanis, kurš arī šogad mums palīdz, lai notiktu šāds čempionāts. Katrā ziņā vēlamies, lai no šīm sacensībām ventspilnieki gūtu prieku un pozitīvas emocijas, jo sports ir labs brīvā laika pavadīšanas veids.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: