Loka šaušanas sacensības Mani pirmie starti, kas notika pie mums Ventspilī, pulcēja vēl nebijuši lielu skaitu dalībnieku.

Mačos startēja 47 loka šāvēji, kā arī vēl 6 dalībnieki piedalījās sacensībās Jaunās cerības. Mūsu loka šaušanas klubu Odisejs pārstāvēja 13 sportisti.

Kā, atklājot sacensības, piebilda Odiseja pārstāve Marija Antonova: Olimpiskā centra Ventspils valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis bijis patīkami pārsteigts, ka loka šaušana kļuvusi tik populāra un pulcē tik kuplu skaitu dalībnieku. «Arī mēs esam priecīgi, ka loka šaušana izraisa arvien lielāku interesi un daudz vairāk cilvēku sāk nodarboties ar šo sporta veidu. Arī pilsētas vadība un sporta dzīves veidotāji nāk mums pretī un vēlas palīdzēt attīstīt loka šaušanu. Mūsu darbu atzinīgi novērtējusi arī Latvijas Loka šaušanas federācija, kas piedāvā organizēt vairākas sacensības, jo pie mums ir tam atbilstoši apstākļi. Neskatoties uz saspiestību, sacensības noritēja raiti, visi dalībnieki bija apmierināti un mači izdevās lieliski. Mačos startēja arī vairāki jaunie sportisti, kam šie reāli arī bija pirmie starti,» sacīja Antonova.

Noslēgumā viņa izteica cerību, ka noslēdzošā posma mačos 18. decembrī dalībnieku skaits būs vēl lielāks.

Godalgotas vietas šaušanā ar olimpisko loku ieguva ventspilnieki: Maksims Rahunoks (3. vieta 12 gadu vecuma grupā), Ņikita Bobers (1. vieta kadetu grupā), Anastasija Avsjuka  (2. vieta kadetēm), Digna Vietniece (1. vieta pieaugušo konkurencē), Katrīna Briežkalne (2. vieta pieaugušo grupā). Kompaktloka klasē: Marina Kozlovska (1. vieta pieaugušajiem), Anrijs Briežkalns (1. vieta).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: