Rezultatīvais albāņu futbolists Ndue Mujeci arī nākamajā sezonā pārstāvēs daudzkārtējo Latvijas čempionu "Ventspils" komandu, informē klubs.

Mujeci aizvadītajā virslīgas sezonā 21 mačā guva 11 vārtus, otro gadu pēc kārtas kļūstot par rezultatīvāko futbolistu komandā. Tāpat viņš iepriekšējā sezonā izcēlās ar skaistākajiem vārtiem virslīgā. Albānis "Ventspils" komandai pievienojās 2014.gadā, kad 33 spēļu laikā iekrāja 12 precīzus sitienus, palīdzot ventspilniekiem kļūt par valsts čempioniem.

"Protams, esam priecīgi, ka Mujeci turpinās pārstāvēt "Ventspils" komandu. Tikai viņam raksturīgā spēle, skaistie vārti un tehnika, kā arī nestandarta risinājumi dažādās situācijās ir iemesls, kāpēc Mujeci patīk līdzjutējiem un kāpēc pretiniekiem ir grūti viņu apturēt," izteicās vienības sporta direktors Andrejs Butriks. "Mujeci spēle palika izteiksmīgāka, tiklīdz vienības grožus pārņēma līdzšinējais ventspilnieku treneris angļu speciālists Pols Ešvorts."

Tāpat Mujeci piedalījies četrās Latvijas kausa izcīņas spēlēs, kurās guvis trīs vārtus, un četrās Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra dueļos, kuros ar rezultativitāti neizcēlās.

"Mujeci bija piedāvājumi arī no citiem klubiem, tāpēc noturēt viņu mūsu vienībā bija visai sarežģīti. Tomēr mēs ar šo situāciju tikām galā, un ticam, ka albāņu futbolista gūtie vārti palīdzēs mums gūt panākumus arī nākamajā sezonā," piebilda Butriks.

Pirms tam futbolists pārstāvējis dažus vietējos klubus. Albānijas izlasē Mujeci nav spēlējis.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: