Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" FIBA Eiropas kausa izšķirošajā cīņā par vietu astotdaļfinālā šodien izbraukumā tiekas ar Bulgārijas klubu Sofijas "Lukoil Academic".

"Ventspils" basketbolisti nodrošinās vietu FIBA Eiropas kausa astotdaļfinālā, ja mačā pret "Lukoil Academic" izdosies izcīnīt uzvaru. Otrā posma pirmajā aplī ventspilnieki savā laukumā uzveica Bulgārijas klubu ar 77:69.

Zaudējuma gadījumā "Ventspils" vēl saglabās teorētiskas izredzes iekļūt astotdaļfinālā, taču tad jācer, ka paralēli notiekošajā P apakšgrupas otrajā spēlē Beļģijas komanda Antverpenes "Giants", kas jau nodrošinājusi iekļūšanu astotdaļfinālā, izbraukumā uzveiks Čehijas čempionvienību Nimburkas ČEZ.

Ja "Ventspils" zaudēs un ČEZ savu spēli uzvarēs, abām komandām būs pa trim uzvarām, kas nav labvēlīgi Latvijas vienībai - savstarpējos mačos katrai komandai ir pa uzvarai, taču čehiem gūtajos un zaudētajos punktos ir labāks rādītājs +21.

Tikmēr, ja "Ventspils" uzvarēs "Lukoil Academic", bet "Giants" piekāpsies ČEZ, Latvijas vicečempioni izcīnīs pirmo vietu apakšgrupā.

Pēc piecām kārtām P apakšgrupā ar četrām uzvarām līdere ir "Giants", bet "Ventspils" ar trim panākumiem ieņem otro vietu. Trešā ar divām uzvarām ir ČEZ, bet "Lukoil Academic" kontā viena uzvara.

Otrā posma izšķirošā, sestā, spēle sāksies plkst. 18.30 pēc Latvijas laika.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: