Ceturtdien, 28. janvārī, Ventspils Tehnikumā norisinājās seminārs, kurš bija veltīts karjeras iespējām viesmīlības nozarē. Seminārā piedalījās Kurzemes reģiona izglītības iestāžu karjeras atbalsta speciālisti un mājturības un tehnoloģiju pedagogi.

Pasākuma mērķis bija iepazīstināt speciālistus ar viesmīlības nozari, tās profesijām un nozares attīstības perspektīvām, kā arī ar profesionālās izglītības piedāvātajām iespējām un darba vidē balstītu mācību norisi.

 

Semināra dalībniekiem bija iespēja dzirdēt Ventspils tūrisma informācijas centra vadītajās Unas Libkovskas prezentāciju par viesmīlības nozares prioritātēm Ventspils tūrisma vidē. Savukārt Ventspils Tehnikuma direktores vietniece saimniecības jautājumos Ineta Burceva un direktores vietniece praktisko mācību darbā Antra Gārbene informēja klātesošos un dalījās pieredzē par karjeras atbalsta pasākumiem un darba vidē balstītās izglītības īstenošanu Ventspils Tehnikumā, kā arī minēja pozitīvas prakses piemērus. Dalībnieki tika informēti arī par mācību metodes “Goerudio” izmantošanu mācību procesā Ventspils Tehnikumā un sadarbības līguma noslēgšanas ar Ventspils 1. pamatskolu.

 

Dalībnieki ar lielu interesi piedalījās meistarklasēs, kurā apguva labās prakses piemērus ēdienu gatavošanā skolēniem “Mācāmies gatavot “Gardi un Veselīgi” un “ Galda kultūras tendences”.

 

Semināra noslēgumā tika apskatītas arī jaunās Ventspils tehnikuma mācību telpas un laboratorijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: