Basketbola klubs „Ventspils” sirsnīgi pateicas 2. pamatskolas, 4. vidusskolas un 6. vidusskolas skolēniem un viņu skolotājiem par lielisko atbalstu sestdienas spēlē pret Lietuvas basketbola klubu „Šiauliai” MasterCard Baltijas Basketbola līgas ietvaros.

 Klubs īpaši vēlas pateikt paldies par ieguldīto darbu un atsaucību 2. pamatskola sporta skolotājai Andželikai Šilbergai, 4. vidusskolas sporta skolotājai Ligitai Ziemanei un 6. vidusskolas sporta skolotājai Inārai Šteinbergai, organizējot savu skolas komandu BK „Ventspils” līdzjutēju konkursam „A sektora ordeņa izcīņa”.

BK „Ventspils” komandas spēlētāji apbrīno šo skolotāju entuziasmu un mīlestību pret saviem skolēniem, kuri ir gatavi pat savā brīvajā laikā kopā ar bērniem piedalīties dažādās aktivitātēs, lai vairotu viņos patīkamas emocijas un atmiņas par savu skolas laiku.


"Esam pārliecināti, ka bērnos mīlestību pret savu tautu un valsti iemāca ne tikai ģimenēs, bet arī skolas solā. Mēs lepojamies, ka Ventspilī ir šādas skolas, kurās kopības sajūtu un lepnumu par savu skolu ir tik pat būtiski iemācīt kā latviešu valodu un matemātiku. Pateicamies no sirds par atbalstu un mīlestību, ko saņemam ik brīdi," norāda BK Ventspils.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: