SEB banka un MasterCard Baltijas Basketbola līga (BBL) izsludinājušas konkursu SEB Basketbola Troksnis.

 Sezonas laikā katru mēnesi, izvērtējot līgas spēlētāju ieguldījumu komandas sniegumā, viņu atraktivitāti un efektivitāti, tiks noteikts mēneša uzvarētājs, savukārt sezonas noslēguma pasākumā tiks paziņots Gada balvas SEB Basketbola Troksnis 2011 ieguvējs.

Katru mēnesi žūrija septiņu sporta žurnālistu sastāvā – Guntis Keisels, Anatolijs Kreipāns, Arvīds Rasa, Andrejs Siliņš, Edgars Barbaks, Ingmārs Jurisons un Armands Sametis – noteiks to BBL spēlētāju, kas iepriekšējā mēnesī radījis vislielāko rezonansi jeb troksni. Ikviens basketbolists, kas vismaz vienu reizi tiks atzīts par mēneša balvas ieguvēju, varēs pretendēt uz Gada balvu, kuras ieguvēju noteiks žūrija un basketbola līdzjutēju balsojums.


Izvērtējot Latvijas basketbolistu sniegumu Baltijas Basketbola līgas spēlēs oktobrī, žūrija izvirzīja sešus kandidātus, bet balsošanā atbalstu saņēma trīs kandidāti. Pa divām balsīm saņēma Dairis Bertāns (VEF Rīga) un Mareks Jurevičus (Liepājas lauvas), bet par uzvarētāju ar trim balsīm kļuva mūsu BK Ventspils saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: