Šodien politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valdes un Ventspils pilsētas domes frakcijas sēdē izskatīta un izvērtēta sarakste starp kādu Aivaru Sluci un Ģirtu Valdi Kristovski pirms gada.

Aivara Sluča vēstulē ir rindkopa, kurā Slucis raksta: „Kā ārsts es nevarētu ārstēt krievus vienlīdzīgi latviešiem Latvijā, un tas nav atļauts, un tādēļ es gaidu.”

Izvērtējot šajā un citās vēstules rindkopās pausto viedokli, kā arī Kristovska atbildē A.Slucim pausto „piekrītu Tavam redzējumam un vērtējumam”, politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valde aicina „Vienotību”, „Pilsonisko savienību” un premjeru Valdi Dombrovski izvērtēt, vai rusofobija ir savienojama ar demokrātiskas valsts Ministru kabineta locekļa statusu un it īpaši un jo sevišķi ar ārlietu ministra statusu.

Politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valde nosoda rusofobiju un jebkuru cilvēku diskrimināciju pēc rases, tautības, valodas, reliģiskās pārliecības un politiskās piederības.

Politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valde absolūti pieturas pie Satversmē rakstītā principa, ka cilvēka tiesības tiek īstenotas bez jebkādas diskriminācijas.

Politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valde aicina Ģirtu Valdi Kristovski atkāpties no ārlietu ministru amata.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: