PSIA „Ūdeka” aicina iedzīvotājus vērienīgā Ventspils ūdenssaimniecības attīstības projekta realizācijas laikā savlaicīgi pieslēgt savus īpašumus centrālajam pilsētas ūdensvada un kanalizācijas tīklam.

„Būvniecības laikā tiek uzstādītas rūpnieciski ražotas ūdens patēriņa skaitītāju akas un aku izvadi atrodas apmēram 1,80m dziļumā. Tāpēc iedzīvotājiem vajadzētu laikus domāt par sava īpašuma pieslēgšanu ūdensvada tīklam un pievienošanos veikt vienlaicīgi ar ūdens patēriņa skaitītāju aku izbūvi uz viņu namīpašumiem. Būvniecības procesa laikā to izdarīt būs vienkāršāk,” uzsver pašvaldības SIA „Ūdeka” tehniskās daļas vadītājs Viesturs Otomers.

Šobrīd tiek realizēta projekta 3.kārta un tās ietvaros plānota jaunu ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūve pilsētas privātmāju rajonos Gāliņciemā, Kurpniekciemā, Žāžciemā - Krēķciemā, Čikstiņciemā, Jāņciemā, un Zaķciemā. Daļā ielu būvniecības darbi jau tiks pabeigti līdz 2010.gada beigām, savukārt pārējās ielās darbi turpināsies 2011.gada pavasarī (precīza informācija par rekonstruējamajiem ielu posmiem pieejama mājas lapā www.udeka.lv).

Pieslēguma izbūve privātīpašumā iespējama ar pašu iedzīvotāju spēkiem vai ar pašvaldības SIA „Ūdeka” speciālistu palīdzību. Veicot darbus pašiem gan svarīgi atcerēties, ka jāņem vērā visi tehniskie noteikumi un, lai izvairītos no ūdensvadu aizsalšanas pagalmos, tīkli arī privātajā teritorijā jāizbūvē norādītajā dziļumā.

Tāpat PSIA „ŪDEKA” piedāvā par privātmāju pieslēgšanai jaunajiem tīkliem norēķināties pakāpeniski, piemēram, būvdarbu izmaksas atmaksājot pa daļām katru mēnesi kopā ar maksājumiem par patērēto ūdeni un kanalizācijas pakalpojumiem.

Sīkāka informācija pieejama PSIA „Ūdeka” mājaslapā www.udeka.lv, Abonentu daļā pa tālruni 63663010 vai personīgi Talsu ielā 65 pieņemšanas laikā – pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un ceturtdienās no plkst. 13.00 līdz 17.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: