21. februārī Valmierā notika Latvijas komandu čempionāts 64 lauciņu dambretē U-8, U-10 un U-13 vecuma grupu jauniešiem.

Ventspils Jaunrades nams piedalījās ar komandām visās vecuma grupās. U-13 grupā mūsu komanda ieņēma 8. vietu 18 komandu  konkurencē. Visi komandas dalībnieki mācās Ventspils 4. vidusskolā: Neta Kaša, Anda Vīnšteina, Evelīna Gailiša un Māris Smildzējs.

U-10 grupā Ventspils Jaunrades nama komanda izcīnīja 6. vietu 28 komandu konkurencē un tikai neveiksme pēdējā kārtā liedza aizsniegties līdz godalgotai vietai. Komandas sastāvā bija Kristers Frīdenbergs un Matīss Drullis no 6. vidusskolas, Daniēls Siders un Evelīna Otto no 4. vidusskolas.

Vislabāk veicās U-8 komandai – valsts komandu čempionātā izcīnīta 3. vieta! Panākumu kaldināja Atis  Ērciņš, Samuēls Siders, Kamilla Salmiņa no 4. vidusskolas un  Daniēls Strauts no 5. vidusskolas. Kamillai tās bija pirmās sacensības mūžā.

Dambretes pulciņa skolotājs Andris Sametis saka paldies Izglītības pārvaldei, ka sagādāja pietiekoši lielu transportlīdzekli visu trīs komandu aizbraukšanai uz Valmieru. Līdz ar to Valsts čempionāti jauniešiem 64 lauciņu dambretē ir beigušies, ir izcīnītas četras medaļas un divas ceļazīmes uz Eiropas un pasaules čempionātiem, lai gan dambretes pulciņš Ventspils Jaunrades namā darbojas tikai otro gadu.

Nākamajā mēnesī sāksies atlases sacensības uz Valsts jauniešu čempionātiem starptautiskajā (simtlauciņu) dambretē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: