Aizvadītas pirmās spēles devītajā Ventspils čempionātā kērlingā.

Iepriekšējā gada čempiones Pērles sīvā cīņā ar 5:4 pieveica vienību Arbo, tādējādi sākot šāgada turnīru ar uzvaru. Pārliecinošāko uzvaru pirmajā kārtā guva komanda Lavīna, kas ar 8:3 uzvarēja vienības IceSharks spēlētājus. Divu jaunpienācēju cīņā pārāka izrādījās vienība Ice Storm, kas ne tikai spēja atspēlēties no 3:5, bet beigās arī ar 6:5 izraut uzvaru pret Quattro. Vienīgi CO-2 un 33 minūtes pirmajā kārtā cīnījās neizšķirti (7:7).

Nākamās turnīra spēles notiks 7. novembī, kad plkst. 8 Pērles spēlēs ar IceSharks, Arbo – ar Lavīnu, CO-2 – ar Ice Storm, bet 33 minūtes – ar Quattro. Plkst. 10.30 notiks šīs dienas otrās spēles, kur savā starpā tiksies Pērles ar Lavīnu, Arbo ar Ice Sharks, CO-2 ar Quattro un 33 minūtes ar Ice Storm.

Jāatgādina, ka Ventspils čempionātā vienotā konkurencē cīnās gan vīriešu, gan sieviešu, gan arī jauktās komandas. Visas komandas čempionātā aizvadīs divu apļu turnīru. Pirmā apļa spēles paredzēts izspēlēt līdz decembrim, bet otrais aplis tiks noslēgts nākamā gada pirmajos mēnešos. Atbilstoši divu apļu rezultātiem labāko komandu četrinieks cīnīsies par medaļām čempionāta finālā, bet pārējās komandas sacentīsies mazajā finālā par 5.–8. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: