Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" papildinājusi sastāvu ar vārtsargu Vitāliju Meļņičenko, kā arī aizsargiem Ritu Krjaukli un Antonu Jemeļinu.

Meļņičenko un Krjauklis jau iepriekš spēlējuši ventspilnieku sastāvā - Meļņičenko ar Kurzemes klubu 2013. gadā ieguva Latvijas kausu, bet Krjauklis 2010. gadā uzvarēja Baltijas līgas sacensībās. Šie abi spēlētāji iepriekšējo sezonu aizvadīja Jūrmalas vienībā "Spartaks".

Tikmēr Jemeļins par Latvijas čempionu kļuvis ar "Liepājas metalurga" komandu, bet pagājušajā sezonā pārstāvēja Lietuvas vienību Klaipēdas "Atlantas".

FK "Ventspils" sporta direktora Andreja Butrika komentārs: ''Acīmredzami, ka komandai bija nepieciešams pastiprinājums, un šajā plānā mēs veicam nopietnu darbu. Tomēr atzīmēšu, ka pastiprināt "Ventspili" pavisam nav vienkāršs uzdevums: prasības komandā-čempionā un Čempionu Līgas dalībniekā var izturēt tiešām atbilstoša līmeņa futbolisti. Mēs esam apmierināti, ka "Ventspils" rindas papildināja visiem labi zināmi Latvijas futbolisti, kurus īpaši stādīt priekšā nevajag. Gan Vitālijs Mēļņičenko, gan Ritus Krjauklis un Antons Jemeļins - tie ir pieredzējuši un meistarīgi futbolisti, kuru profesionālā kvalitāte jautājumus neizsauc. Šie puiši ir guvuši panākumus un zin, kā risināt lielus uzdevumus - tieši to, ko no gada gadā veiksmīgi dara "Ventspils".

LETA

fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: