Muzikālās bankas 2014 uzvarētājs, dziedātājs Dons, laimēto ceļojumu uz Stokholmu vēlas atdāvināt mazajai meitenītei, kura viņa priekšnesuma laikā pasniedza tam puķes, vēsta NRA Vakara ziņas.

Dons emocionālāko brīdi piedzīvoja, kad dziesmas «Pāriet bailes» izpildīšanas laikā pie viņa pēkšņi pienāca maza meitenīte un pasniedza dziedātājam ziedus.

Pēc uzvaras Donam nekas daudz sakāms nebija, taču viņš pilnīgi atplauka, kad »VZ« apvaicājās par mazo meitenīti, kura dziedātājam viņa uzstāšanās laikā pasniedza trīs rozītes. «Vai, viņa atnāca kā tāds eņģelis, tas bija vienkārši super, man nebija variantu, man viņa bija jāņem klēpī un kopā jānodzied, – viņa nodziedāja [dziesmas] beigas!» jūsmoja Dons. Jāpiebilst, ka šoreiz tika piešķirta arī Zāles skatītāju simpātiju balva, kas tika izpildītājam, kura priekšnesums zālē izraisīja vislielākās ovācijas, – to spēku noteica ar speciālu decibelu mērītāju. Šo balvu saņēma «Musiqq» (108 decibeli), bet otrais bija Dons (105,4 decibeli), kurš arī tādējādi tika pie «Tallink» dāvātā brauciena uz Stokholmu. Uz »VZ« pieļāvumu, ka šos decibelus sarūpējusi tieši mazā meitenīte, kura pelnījusi šo braucienu tikpat lielā mērā, Dons aizdomājās: «Vispār – jā! Ļoti laba ideja! Lai viņa brauc! Lai brauc mamma ar meitu un tēti arī paķer līdzi!»

Vakara ziņas sola uzņemamties starpnieku lomu, ja meiteneītes vecāki ar laikrakstu sazināsies.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: