Basketbola klubs "Ventspils" "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē sestdien izbraukumā ar rezultātu 79:89 zaudēja Igaunijas čempionvienībai Tartu "Rock", ciešot pirmo neveiksmi šīs sezonas turnīrā.

Šajā mačā "Ventspils" labā 19 punktus guva Jānis Strēlnieks, Ingus Bankevics izcēlās ar 16 punktiem, bet 12 punkti bija Rašada Andersona kontā. Savukārt "Rock" rindās 22 punktus guva Janars Taltss.


"Rock" vadībā atradās jau no mača pirmajām minūtēm un otrajā ceturtdaļā laukuma saimnieku pārsvars sasniedza 20 punktus (46:26). Otrā puslaika sākumā "Ventspils" komandai izdevās nedaudz samazināt starpību (45:54), tomēr "Rock" veica nelielu izrāvienu un atjaunoja 15 punktu pārsvaru.

Ceturtajā ceturtdaļā "Ventspils" spēlēja ļoti sekmīgi un sešas minūtes pirms spēles beigām pietuvojās līdz 67:71, tomēr atlikušajā mačā laikā atspēlēties viesiem neizdevās un "Rock" atkal palielināja pārsvaru, kas tika nosargāts līdz spēles beigām.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā pēc šī mača "Ventspils" basketbolisti ar trijām uzvarām četrās spēlēs ieņem otro vietu, bet "Rock" ar trīs panākumiem piecas mačos atrodas ceturtajā pozīcijā.

Savukārt līderpozīcijā atrodas cits Latvijas klubs "VEF Rīga", kas uzvarējis visās četrās spēlēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: