Jau piekto gadu 29. novembrī plkst. 13:00 pilsētas stadionā tiks dots starts Sezonas noslēguma skrējienam Ventspilī, kuru organizē Maratona klubs sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi un Olimpisko centru „Ventspils”.

Skriešana notiks pa Olimpiskā centra „Ventspils” teritoriju un Reņķa dārzu. Pasākuma finišs un apbalvošana paredzēta Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā.

Šīs būs šajā sezonā pēdējās nopietnās skriešanas sacensības Latvijā, kas varētu pulcināt līdz 400 dalībnieku. Galvenā distance ir 10km individuālais skrējiens un trase sastādīs 4 apļus pa pilsētas centrālajām ielām. 10km distances dalībnieki tiks apbalvoti kopējā vecuma grupā, taču uz pjedestāla kāps 10 ātrākās meitenes un 10 ātrākie puiši.

Tie, kuri nav gatavi veikt garo distanci varēs skriet 7,5 km, 5 km vai 2,5 km, kas nosaukts par veselības skrējieniem. Neatkarīgi no veiktās distances, katrs finišētājs tiks pie piemiņas medaļas, īpašā sacensības numura, putras, karstas tējas, atbalsta skrējiena laikā un lieliska noskaņojuma! Dalībnieku pulkā uz 10 km distanci tiek aicināti arī nūjotāji.

Pieteikšanās sacensībām notiks līdz 26. novembrim, sūtot e-pastu uz adresi aigars@pusmaratons.lv norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, distanci, kurā piedalīsies un komandas nosaukumu vai pietiekšanās sacensību dienā – sacensību reģistratūrā no plkst. 11:00 līdz plkst. 12:30.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: