Ventspils Augstskolas rektore Gita Rēvalde parakstījusi jaunu sadarbības līgumu ar universitāti Gruzijā.

No 25. novembra līdz 27. novembrim Gita Rēvalde piedalās Valsts prezidenta Andra Berziņa vizītē Gruzijā, lai veicinātu sadarbības iespējas ar Gruzijas universitātēm un augstskolām.

Ventspils Augstskolas rektore Gita Rēvalde, Valsts prezidenta vizītes laikā Gruzijā, tikās ar vairākām Gruzijas augstskolām, lai veidotu sadarbību augstākās izglītības un zinātnes jomā. Tika parakstīts sadarbības līgums ar Starptautisko Melnās jūras universitāti (Interantional Black Sea University) par studentu un mācībspēku apmaiņu, kopēju dalību projektos, ekspertu apmaiņu, kopīgu konferenču rīkošanu un citām sadarbības jomām. Tikšanās laikā jaunā partneraugstskola uzaicināja Ventspils Augstskolas pārstāvjus piedalīties konferencē Tbilisi, kura notiks maijā, lai dalītos ar pieredzi, kāda iegūta iestājoties Eiropas Savienībā.

Ventspils Augstskola aktīvi strādā pie starptautiskās atpazīstamības un sadarbības programmām ar ārvalstu augstskolām un universitātēm, lai mūsu studentiem piedāvātu plašākas iespējas starptautiskai pieredzei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: