Latvijas klubs "Ventspils" "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē svētdien savā laukumā ar 68:65 pieveica Igaunijas vienību Tallinas "Kalev/Cramo".

Apskati foto no spēles.

Šajā mačā uzvarētājiem 14 punktus guva Česters Meisons, bet pa 12 punktiem guva Māris Gulbis un Vladimirs Štimacs, kurš izcīnīja arī 13 atlēkušās bumbas. Savukārt "Kalev/Cramo" rindās ar 17 punktiem izcēlās Joseps Tome.

Pirmajā puslaikā ritēja līdzīga spēkošanās, tomēr otrajā ceturtdaļā viesiem izdevās iegūt desmit punktu pārsvaru, ko gan "Ventspils" atspēlēja un pēc pirmā puslaika "Kalev/Cramo" bija četru punktu pārsvars - 40:36.

Trešajā ceturtdaļā turpinājās sīvā cīņa, kurā "Kalev/Cramo" saglabāja 5-6 punktu pārsvaru, tomēr ceturtdaļas galotni sekmīgāk nospēlēja "Ventspils", kas pirms pēdējām desmit minūtēm atradās vadībā ar 52:49.

Arī ceturtajā ceturtdaļā turpinājās līdzīga cīņa, kurā vadība mainījās vairākas reizes, bet minūti un 45 sekundes pirms mača beigām "Ventspils" klubam bija minimāls pārsvars 66:65. Atlikušajā laikā "Kalev/Cramo" punktus vairs nespēja gūt, bet laukuma saimnieki spēles pēdējās sekundēs pārliecinoši realizēja soda metienu un svinēja uzvaru.

"Ventspils" komandai šī bija trešā uzvara trijās spēlēs, kas kopvērtējumā ļauj ieņemt otro vietu aiz cita Latvijas kluba "VEF Rīga", kas līdz šim uzvarējis visās četrās aizvadītajās spēlēs.

Savukārt "Kalev/Cramo" ceturtajā spēlē cieta otro neveiksmi un kopvērtējumā atrodas septītajā vietā.

Kā ziņots, abas komandas pēdējos mačus aizvadīja piektdien, kad "Ventspils" ar 86:62 sagrāva otru Tallinas komandu TTU/"Kalev", bet "Kalev/Cramo" ar 84:78 pārspēja "Liepājas Lauvas" vienību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: