Otro sezonu Latvijas čempionātā telpu futbolā aizvadīs arī mūsu futzāla spēlētāji.

Šogad mūsu pilsētu pārstāvēs FK Hondas vienība, pagājušajā gadā mūsējie spēlēja zem FK VTO vārda. Augstākās līgas turnīrā spēlēs astoņas komandas – bez mūsu Hondas vēl pagājušā gada čempioni Nikars, Raita, ISMA, TSI-ekoPOLISE, FK Jelgava-Monarch, Raba un RTU. Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā augstākās līgas turnīrā spēlēja deviņas komandas, bet šogad astoņas, jo nav Jūrmalas vienības.

Pirmās divas cīņas ventspilniekiem paredzētas izbraukumā. Vispirms šodien Rīgā ar ISMA futbolistiem, kuri iepriekšējā sezonā finišēja astotajā vietā, bet 30. oktobrī Jelgavā ar FK Jelgava-Monarch vienību. Pirmā mājas spēle paredzēta 6. novembrī plkst. 17 sporta hallē Pārventa, tajā mūsējie tiksies ar vicečempioniem – Rabas spēlētājiem.

FK Honda sastāvs: Andris Grīslis, Aleksandrs Gucalo, Ivans Jelica, Maksims Kolokoļenkins, Vladimirs Kopča, Nikolajs Kozačuks, Vitālijs Kozjaikins, Dmitrijs Kuzmins, Sergejs Loginovs, Ruslans Marčenkovs, Kirils Mitins, Eduards Pelavs, Vadims Perepeļica, Vitālijs Petkevičs, Mihails Propustins, Salvis Roga, Germans Rostovs, Andrejs Saleiko, Sergejs Saleiko, Jevgeņijs Siromolotovs, Jānis Vaitkus, Mihails Vinogradovs, Grigorijs Vinogradovs un Aleksejs Vozņuks.

Jāatzīmē, ka 2009./2010. gada – debijas – sezonā FK VTO turnīra kopvērtējumā izcīnīja augsto ceturto vietu, kas bija liels pārsteigums visiem. Cerams, ka šajā sezonā komanda uzrādīs tikpat labus panākumus un iesaistīsies arī cīņās par medaļām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: