Šodien, 23.oktobrī plkst. 18.00 Ventspils kultūras centrā jauktais koris „Kaiva” aicina uz savu 50 gadu jubilejas koncertu.

Jubilejas koncertā varēs dzirdēt dažādu stilu skaņdarbus, kas dziedāti pēdējo septiņu gadu laikā diriģentes Gintas Siliņas vadībā. Izskanēs arī kompozīcijas, kas dziedātas agrāk kora dibinātāju - diriģentu Dzidras un Dzintara Kļaviņu, kā arī Andra un Minjonas Rebhūnu vadībā. Uz skatuves varēs redzēt arī kaiviešu bērnus, kā arī kora vecbiedrus. Neizpaliks arī citi pārsteigumi!

„Kaiva” ir elastīgākais un atraktīvākais Ventspils koris, kas izceļas ar radošu repertuāra izvēli, dziedot visdažādākā stila skaņdarbus atšķirīgu noskaņu pasākumos. Kolektīva muzicēšana spēj aizraut visu vecumu un interešu cilvēkus, radot koncertos nepiespiestu un radošu atmosfēru.

Uz koncertu īpaši tiek gaidīti kora „Kaiva” vecbiedri, draugi, uzticamie atbalstītāji, kā arī visi pārējie kora dziesmas mīļotāji! Uz tikšanos 23. oktobrī plkst. 18.00 Ventspils Kultūras centra lielajā zālē! Ieeja bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: