Jau piekto gadu pēc kārtas Ventspilī norisināsies Latvijas nūjošanas festivāls, kas ik gadu pulcē vairākus simtus dažāda vecuma dalībnieku.

Šogad, tāpat kā iepriekš, starts nūjošanai tiks dots Ventspils Piedzīvojumu parkā 23. augustā plkst. 12.00, un nūjotāji pēc izvēles varēs veikt 5,3 km vai 10,6 km distances.

 

Visi interesenti, kur nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā, ir aicināti pieteikt savu dalību festivāla mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv sadaļā „Reģistrēšanās” vai arī zvanīt Aigaram Matisonam (tel. 29217674) un aizpildīt klātienes reģistrācijas formu.

Festivālam aicināts pieteikt arī kolektīvu komandas. Komandas, kuras tiks pārstāvētas vairāk kā 10 dalībniekiem, saņems no organizatoriem oficiālu apliecinājumu rakstu, par sportisku garu uzņēmumā.

 

Nūjošana festivālā notiks ar laika mērīšanu, rezultāti tiks fiksēti ar Champion Chip laika kontroles sistēmām un tie kuri ik gadu piedalās šajā pasākumā, varēs precīzi fiksēt savu finiša laiku un salīdzināt ar citiem gadiem.

 

Pasākuma laikā darbosies Veselības aleja, kur varēs konsultēties ar sporta ārstiem, izmasēties, uzzināt savu fizisko stāvokli ar speciālo Ķermeņa masa analizatoru, uzzināt pirts gudrības, „noteipot sāpošo kāju”, pamēģināt sporta uztura lietas. Tā kā šis ir jau 5. nūjošanas festivāls, tad ar tradicionālo milzīgās tortes ēšanu Piedzīvojumu Parkā nekas nebeigsies, viss turpināsies vakarā Ventspils Pludmales akvaparkā, kur notiks ballīte.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: