Aizvadīts SK “Krauķi” rīkoto autokrosa sacensību vasaras sezonas 4. posms, kuram bija pieteikušies visi spēcīgākie mūsu puses braucēji.

Pirmajā braucienā absolūti labāko laiku uzrādīja Sandis Žebeks no Piltenes, bet tehnisku iemeslu dēļ viņš bija spiests no tālākām sacensībām izstāties. Tāda paša iemesla dēļ sacensības beidzās vēl trim spēcīgiem braucējiem – Kasparam Indriksonam, Armandam Baumanim un Naurim Reinfeldam.

Finālā uz starta stājās vienpadsmit dalībnieki, bet par pjedestālu pacīnīties varēja arī mūsu juniori Arnis Dreimanis, Monta Beierbaha un Endijs Cinciuss, kuri vienmēr pa braucienu priekšgalu grozījušies un paretam izcīnījuši arī kādu goda vietu. Finiša karogu pirmais ar diezgan lielu pārsvaru sasniedza pieredzējušais Krauķu braucējs Edgars Grieze, bet cīņā par otro vietu iesaistījās Monta un Endijs, kā arī braucējs no Kuldīgas puses Rignārs Aņišins. Džentlmeņi bija solīdi, otrajā vietā palaižot Beierbahi, trešajā vietā finišēja Cinciuss, bet Aņišinam šoreiz ceturtā vieta.

Standarta klasē labākais bija Rihards Eglītis, bet īpašo balvu saņēma dalībnieks no Rīgas Normunds Akmentiņš. Sacensību piektais posms paredzēts 9. augustā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: